Metoder

Udredning og opholdsplan er daglige arbejdsredskaber.
Det er vigtigt, at der hurtigst muligt beskrives personlige ressourcer og problemstillinger, da det giver mulighed for den bedste og hurtigste viderevisitering. Endvidere at der etableres kontakt og påbegyndes samarbejde med alle relevante samarbejdspartnere.
At være beskæftiget i få eller mange timer dagligt medvirker til at få struktur på en kaotisk hverdag, derfor arbejdes der fra indskrivningen på, at beboeren bliver beskæftiget.
 

Medarbejderne i Forsorg og Natherberg arbejder recovery-orienteret og har alle gennemført CARe-uddannelsen. Desuden modtager de undervisning i udredning og plan samt kognitiv forståelsesramme.
Afdelingen har i forsommeren 2012 udarbejdet "Regnbuen", en arbejdsform,  der med udgangspunkt i Recovery-værdier forener metodiske værktøjer med de ydelser, der tilbydes under et ophold i tilbuddet.

"Regnbuen" systematiserer udrednings- og planarbejdet i forhold til en forventet opholdstid på 120 dage. Borgerens ønsker og fremadrettede mål vendes samtidig med, at der udarbejdes en skriftlig udredning af ressourcer og problemstillinger.

For yderligere oplysninger om Regnbuen kontaktes afdelingsleder Tove Dalager

Se "Regnbuen" her.


Regnbuen, oversigt for beboerne, Arabisk og Engelsk

Regnbuen, oversigt for beboerne, Dansk og Engelsk

Regnbuen, oversigt for beboerne, Somalisk og Engelsk

Regnbuen, oversigt for beboerne, Tyrkisk og Engelsk

Regnbuen, oversigt for beboerne, Grønlandsk og Engelsk

Regnbuen, oversigt for her uge, Dansk