Fysiske rammer

Vi ligger ud ad Silkeborgvej i "Løjtnantens Have" i den vestlige del af Århus i smukke grønne omgivelser, ikke langt fra Brabrand Sø og Årslev Engsø.
Vi er i bekvem afstand fra buslinierne 11, 12 og 113.

Tre Ege er bygget til hoteldrift og virkede som sådan i mange år. Derefter blev det brugt til kursuslokaler. Efter endt renovering i 2001 fremstår Tre Ege i dag som en moderne bygning med tidssvarende indretning. De hvide bygninger er modulopbygget og breder sig fra Årslev Møllevej op mod skoven i vest. Der er 4 værelsesfløje, en central del med administration, fælleslokaler og køkken. Desuden er der en nuværende kursusafdeling med 4 møderum i underetagen og en stor mødesal.

Der er to TV-stuer, et professionelt køkken og et køkken, hvor beboerne kan tilberede egen mad. Der er fitnessrum og mulighed for at spille billard, dart m.v Desuden er der mulighed for benytte computere med internetadgang.

Tre Ege råder over 3 natpladser og 37 faste værelser. Hvert værelse er på 11 m2 og har selvstændigt bad/toilet. Værelset er møbleret med seng, reol, skrivebord, sengebord og to stole. Desuden er der ophængt plakater og opslagstavle.

Tre  Ege råder over en stor have, som beboerne naturligvis gerne må benytte.